Vanerit

Valikoimissa olevat lastulevy -tuotteet ovat kevyitä ja laadukkaita kaluste- ja rakennuslevyjä.

Nicewood:n maahantuomat lastulevyt ovat saatavilla useilla eri pinnoitteilla ja eri käyttötarkoituksiin. Yleisimmät käyttökohteet, joihin lastulevy soveltuu on rakennus- ja huonekaluteollisuus. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi betonimuottilevyinä tai hyllystön kalustelevynä. Pontattuna lastulevy soveltuu muun muassa lattia-, katto- ja seinälevyksi. Melamiinipinnoitus parantaa lastulevyn kosteudenkestävyyttä, jolloin sen käyttömahdollisuudet lisääntyvät. (Mel-levyt) Melamiinipinnoite voi olla kuviollista, tasaista ja sen väriskaala on laaja.

Tutustu lastulevy -tuotteisiimme:

Lastulevy – Ominaisuudet

Lastulevy valmistetaan puulastuista, jotka voivat olla peräisin useista eri puulajeista. Lastulevyn valmistus ei rasita ympäristöä, sillä sen materiaalina käytetään muun puuteollisuuden sivutuotteita. Sen vahvuuksia on edullinen hinta, halkeilemattomuus ja tasainen lujuus levyn eri kohdissa. Haasteita lastulevylle asettaa sen kosteudenkestämättömyys ilman pinnotetta, painava rakenne ja työstettäessä työstöterien suuri kuluminen.

Haluatko tietää miten lastulevy valmistetaan? Lisätietoa löydät monesta paikasta, mutta esimerkiksi Wikipedia tarjoaa hyödyllistä tietoa esimerkiksi aiheesta: lastulevyn valmistus. Lue lisää: https://fi.wikipedia.org/wiki/Lastulevy

Kilpailevia tuotteita

Kuitulevyt ja erilaiset vanerit ovat lastulevyn kilpailijoita. Lastulevyn ehdoton vahvuus on kuitenkin sen edullinen hinta verrattuna esimerkiksi vaneriin. Mikäli kiinnostuit, lisätietoa kaikista tuotteista löydät täältä.