Palvelut

Nicewood on suomalainen puupohjaisten levyjen tukkukauppa, jolla on käytössään vahva, useiden vuosikymmenten kokemus ja tietotaito puupohjaisista levyistä, erityisesti vanerista.

Rakennus- ja puulevyjen hankinta sekä myynti

Nicewood:n ydintoimintaa on puupohjaisten levyjen hankinta ja myynti yrityksille. Laajan yhteistyökumppaniverkoston avulla voimme tarjota myös tuotteiden asiakaskohtaisen jatkojalostuksen.

Päämarkkina-alueemme on Suomi, mutta myymme tuotteita ja palveluita myös muihin Euroopan maihin.

Suuntaamme katseen eteenpäin ja kehitämme yhteistyössä päätoimittajiemme kanssa uusia tuotteita asiakkaidemme tarpeisiin.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta Nicewood:n kustannustehokas hankinta ja maahantuonti ovat myös tulevaisuudessa suurin kilpailuetumme.

Räätälöidyt ratkaisut

Nicewood tarjoaa asiantuntemustaan myös räätälöityjen eli asiakaskohtaisten ratkaisujen hankinnan suunnitteluun ja toteutukseen. Etsimme asiakasyritystemme suurivolyymisille tuotteille kilpailukykyiset hinnat ja vaatimukset täyttävät tuotteet ympäri maailmaa, myös Suomesta. 

Varastomme sijaitsevat Virroilla ja Visuvedellä, josta toimitamme tuotteet tehokkaan logistiikkaketjun ansiosta juuri oikeaan aikaan asiakasyrityksillemme.