Vaneri – Vanerit – Koivuvaneri – Havuvaneri

Valikoimissa olevat koivuvaneri ja havuvaneri -tuotteet ovat kestäviä ja laadukkaita rakennuslevyjä.

Vanerit. Valikoima.

Nicewood:n myynnissä olevat vanerit tulevat tarkkaan valituilta toimittajilta ja ne soveltuvat moniin eri käyttötarkoituksiin. Yleisimmät käyttökohteet, joihin vaneri soveltuu on rakennusteollisuus, huonekaluteollisuus ja kuljetusvälineteollisuus.

Vaneri – Raaka-aine.

Vanerin puuviilun raaka-aineena käytetään joko havu- tai lehtipuuta. Lehtipuusta valmistettua vaneri -tuotetta kutsutaan yleensä koivuvaneri -nimellä, koska koivu on yleisimmin käytetty lehtipuu vanerin tuotannossa. Havuvaneri on puolestaan vaneri, joka valmistetaan yleisimmin kuusi- tai mäntyviiluista.

Haluatko tietää miten vaneri valmistetaan? Lisätietoa löydät monesta paikasta, mutta esimerkiksi Wikipedia tarjoaa hyödyllistä tietoa esimerkiksi aiheista: vanerin valmistus ja vanerin jatkokäsittely. Lue lisää: https://fi.wikipedia.org/wiki/Vaneri

Kilpailevia tuotteita.

Nicewood Oy myy myös kilpailevia tuotteita. OSB-levy (Oriented Strand Board) sisältää paljon samoja ominaisuuksia havuvanerin kanssa. Se on edullisempaa kuin havuvaneri ja siksi sen käyttö varsinkin USA:ssa on lisääntynyt. Kerromme mielellämme lisää OSB:stä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista rakennusteollisuudessa.